Смарт Бебефон 2в1 FipTec LB05 Ultra с 5” Дисплей

Получавате:

244.60 лв.

📞 Бърза Поръчка

Бърза Поръчка : 📞 0884 759 705

Описание

Видео Бебефон FipTec LB05 Ultra Характеристики

Видео Бебефон FipTec LB05 Ultra Описание

Смарт Бебефон WiFi 2 в 1 FipTec LB05 Ultra, 5” Дисплей, Връзка с Телефон, Двупосочно Аудио, Известия за плач и движение, Мониторинг на Температура и Влажност, Приспивни Песни, ECO Режим, Бял/Сив.

С FipTec LB05 Ultra получавате не просто най-висок клас бебефон, а истински интелигентен помощник, който съчетава удобството на модерните технологии с практичността, необходима за наблюдение на Вашето дете. С интуитивен дизайн и богат набор от функции, този смарт бебефон е перфектното решение за всеки родител, който иска да бъде информиран за всичко, което се случва с неговото бебе, независимо къде се намира.

Основни функции:

Двойна свързаност – Дисплей и смартфон в синхрон

Тази уникална функция позволява едновременно наблюдение както на 5-инчовия дисплей, така и на Вашия смартфон чрез WiFi връзка. С безплатното приложение CloudEdge можете да гледате бебето си в реално време, независимо къде се намирате Изключително удобно за родители, които искат да бъдат спокойни дори когато са на работа или извън дома. Приложението е безплатно, много лесно за свързване и напълно съвместимо с устройства с Android и iOS.

5-инчов Full HD дисплей с кристално ясна картина

FipTec LB05 Ultra разполага с голям 5-инчов дисплей с Full HD резолюция, който осигурява невероятна яснота на картината. Вие ще можете да виждате дори най-малките детайли, независимо от условията на осветление. С възможност за четворно приближаване (zoom), ще можете да следите движенията на бебето си в детайли. Голямата батерия от 3000 mAh гарантира до 8 часа непрекъснато наблюдение, което означава, че дори при дълъг ден, ще имате нужния капацитет за пълно спокойствие. В ECO режим устройството може да издържи до 3 дни, като оптимизира използването на енергия за максимална ефективност.

Двупосочно аудио – Общуване в реално време

Дисплея и камерата разполагат с вграден микрофон и говорител, позволяващи не само да слушате, но и да говорите с Вашето дете. Независимо дали сте в другата стая или дори извън дома, Вие ще можете да успокоите бебето си или просто да го чувате, когато се нуждае от Вас. Тази функция е изключително полезна, ако бебето Ви се събуди през нощта или ако искате да се свържете с него, без да влизате в стаята.

Интелигентни известия за плач и движение

FipTec LB05 Ultra автоматично засича плач или движение и изпраща незабавни известия на Вашия смартфон и на дисплея на устройството. Това ще Ви позволи да реагирате мигновенно, когато нещо се случи в стаята на бебето. Можете да настройвате чувствителността на тези известия според нуждите си, за да избегнете фалшиви аларми, но същевременно да сте спокойни, че ще получите информация при реална нужда.

Нощен режим с инфрачервени светлини

Камерата преминава автоматично в нощен режим при намаляване на светлината в стаята. Благодарение на вградените 6 невидими инфрачервени (IR) светлини, ще виждате бебето дори в пълна тъмнина, а самата камера няма да излъчва силната неприятната червена светлина и да пречи и да дразни съня на детето.

Допълнителни функции, които ще ви впечатлят:

Мониторинг на температура и влажност на въздуха

С FipTec LB05 Ultra не само ще наблюдава бебето Ви, но също така и условията в стаята му. С вградените сензори за температура и влажност, Вие винаги ще знаете дали средата е подходяща за комфортен сън и безопасност. Това е особено полезна функция през студените или горещите месеци, когато условията в стаята могат да се променят значително.

8 приспивни песни за спокоен сън

Изберете от осем различни приспивни песни, които могат да бъдат възпроизвеждани директно през камерата на бебефона. Това ще помогне на Вашето дете да се отпусне и да заспи по-лесно. Приспивните мелодии са внимателно подбрани, за да създадат успокояваща атмосфера, която ще осигури на бебето Ви спокоен сън.

Напомняне за хранене – Винаги на време, дори когато сте заети

Благодарение на FipTec LB05 Ultra вече няма да имате нужда да се тревожите дали сте пропуснали време за хранене на вашето бебе. Смарт бебефонът разполага с функция за настройка на аларми за хранене, която ще Ви напомни да нахраните детето си в точно определен период от време. Независимо колко натоварени сте с ежедневните си задачи или работа, бебефонът ще Ви извести своевременно, за да не пропуснете важния момент за хранене гарантирайки необходимата грижа и внимание по всяко време.

ECO режим с VOX активация

За по-голяма енергийна ефективност, FipTec LB05 Ultra разполага с ECO режим, при който камерата се активира само при засичане на звук или движение. Това удължава живота на батерията и Ви помага да избегнете ненужно предаване на видео, когато бебето спи спокойно. Можете да сте сигурни, че бебефонът ще се включи веднага, когато е необходимо, без да пропуснете важни моменти.

Слот за карта памет и запис на видео

Камерата има наличен слот слот за карта памет, с което можете да записвате важни моменти и да преглеждате как е протекъл сънят на Вашето бебе. Това е особено полезно, ако искате да разберете какво е разбудило бебето или как е спало през нощта. С функцията за запис ще имате достъп до ценна информация по всяко време.

Споделяне на устройството с цялото семейство

С функцията за споделяне, можете да предоставите достъп до бебефона на други членове на семейството. Баба и дядо, или други близки, могат също да наблюдават бебето Ви и да се чувстват по-свързани с него, дори когато не са физически близо.

Лесна инсталация и настройки

Инсталацията на FipTec LB05 Ultra е изключително лесна и не изисква сложни технически умения. Камерата може да бъде монтирана по няколко различни начина – стояща на повърхност, монтирана на стена или поставена в легнало положение. Приложението CloudEdge прави свързването с телефона лесно и бързо, като ви предоставя директен достъп до наблюдението на бебето.

Перфектният избор за всички родители

FipTec LB05 Ultra е не просто бебефон, а цялостно решение за родителите, които искат да осигурят максимална сигурност и комфорт на своето дете. Със своите иновативни функции като Full HD дисплей, двупосочно аудио, известия за плач и движение, нощен режим и напомняне за хранене, този смарт бебефон предлага всичко, от което имате нужда, за да наблюдавате и да се грижите за вашето бебе с лекота. Лесен за инсталация и използване, FipTec LB05 Ultra ви предоставя спокойствие и увереност, че винаги ще бъдете информирани за всичко, което се случва с вашето дете.

Не правете компромис с безопасността и удобството – изберете FipTec LB05 Ultra и си осигурете спокойствие на духа, като направите най-добрата покупка за вашето семейство днес!

Спецификации на Смарт Бебефон WiFi 2 в 1 FipTec LB05 Ultra

  • Дисплей: 5-инчов Full HD (1920×1080) с четворно приближаване
  • Батерия: 3000 mAh, до 8 часа непрекъснато наблюдение, до 3 дни в ECO режим
  • Камера: Управление на камерата във всички посоки (панорамно и накланяне) от дисплея или телефона
  • Свързаност: WiFi връзка с телефон чрез приложението CloudEdge (Android и iOS), връзка с дисплея
  • Аудио: Двупосочно аудио за комуникация в реално време
  • Нощен режим: Автоматичен с 6 невидими инфрачервени светлини (IR)
  • Известия: Засичане на плач, звуци и движение с незабавни известия
  • Сензори: Мониторинг на температура и влажност на въздуха
  • Приспивни мелодии: 8 вградени успокояващи приспивни песни
  • Слот за карта памет: За запис и преглеждане на видеа
  • Напомняне за хранене: Възможност за настройка на аларми за хранене
  • ECO/VOX режим: Автоматично включване при звук или движение за пестене на енергия
  • Инсталация: Лесна настройка с гъвкави опции за монтаж (стена, повърхност, легнало положение)

Вземи Сега!

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Смарт Бебефон 2в1 FipTec LB05 Ultra с 5” Дисплей”

Смарт Бебефон 2в1 FipTec LB05 Ultra с 5” Дисплей